Телефон

Вершки для Збивання Mlekovita 36% (Śmietanka Polska), 500 мл

144,00
грн.
Вершки 36% Mlekovita — це натуральні, ультрапастеризовані молочні вершки з дуже високою жирністю. Це ідеальний вибір для кондитерської справи, оскільки така жирність гарантує швидке та стабільне збивання у пишний і стійкий крем.

Застосування та Поради для Кондитерів

Вершки 36% є найкращими для збивання серед усієї лінійки молочних вершків, оскільки вони збільшуються в об'ємі (до 3 разів) і довго тримають форму.
  1. Кондитерські вироби: Ідеальні для приготування кремів, мусів, глазурей, ганашів, а також для прикрашання тортів та десертів.
  2. Соуси та Супи: Надають максимальну густоту та насиченість кремовим супам, соусам та гарячим стравам (наприклад, жульєнам).
  3. Напої: Для особливо насиченої кави чи гарячого шоколаду.
Ключова порада для ідеального збивання:
Обов'язково охолодіть вершки. Перед використанням їх слід витримати в холодильнику при температурі +6∘C – +8∘C не менше 12 годин. Посуд та вінчики для збивання також рекомендується попередньо охолодити.
Умови зберігання:
  • До відкриття: Завдяки ультрапастеризації можуть зберігатися при кімнатній температурі (до +25∘C).
  • Після відкриття: Зберігати тільки в холодильнику та використати протягом 48 годин.
Який десерт чи страву Ви плануєте готувати з цими вершками?
Рекомендуємо
Made on
Tilda