Телефон

Меренговий рулет

Приготування рулету безе, також відомого як швейцарський рулет - це смачний і вражаючий десерт, що поєднує в собі легке повітряне безе з соковитою начинкою. Ось покрокова інструкція, як приготувати рулет з безе:


Інгредієнти:


Для безе:


4 великі яєчні білки кімнатної температури

1 склянка цукрового піску

1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю

1 чайна ложка білого оцту

1/2 чайної ложки ванільного екстракту

Для начинки:


1 чашка густих збитих вершків

2 столові ложки цукрової пудри

Свіжі фрукти на ваш вибір (наприклад, полуниця, малина, чорниця) або фруктові консерви


Інструкції:


Розігрійте духовку до 175 ° C. Застеліть лист пергаментним папером, стежачи за тим, щоб він виступав за краї, щоб потім було легше згорнути меренгу.


У чистій сухій мисці збийте яєчні білки електричним міксером на середній швидкості до утворення м'яких піків.


Поступово додайте цукровий пісок, потроху, продовжуючи збивати білки. Збивайте, доки не утворюються жорсткі піки, а меренга не стане глянсовою та гладкою.


Акуратно додайте кукурудзяний крохмаль, білий оцет і ванільний екстракт у суміш безе, поки вони добре не перемішаються.


Поступово розподіліть безе на підготовленому деку прямокутної форми завтовшки близько 1/2 дюйма.


Випікайте безе в заздалегідь розігрітій духовці близько 12-15 хвилин або доки воно не застигне і не стане трохи золотистим зверху.


Поки меренгу випікається, підготуйте чистий кухонний рушник, посипавши його цукровою пудрою. Це запобігає прилипанню меренги до рушника при скручуванні.


Дістаньте безе з духовки і відразу послабте краї ножем. Акуратно переверніть безе на підготовлений кухонний рушник паперовою стороною вгору.


Акуратно відокремте пергаментний папір від меренги. Починаючи з одного з більш коротких кінців, обережно поверніть меренг разом з рушником. Це створить форму рулету безе. Дайте йому повністю охолонути, загорнувши його в рушник.


Тим часом приготуйте начинку. Збийте жирні вершки та цукрову пудру до утворення жорстких піків.


Коли меренга охолоне, обережно зніміть її з рушника.


Викладіть збиті вершки на меренгу, залишивши невелику облямівку по краях. Додайте свіжі фрукти або фруктові консерви поверх збитих вершків.


Акуратно знову згорніть безе з начинкою, використовуючи рушник, щоб згорнути його щільно.


Перекладіть рулет безе на тарілку сервіровки швом вниз.


Охолодіть рулет безе у холодильнику не менше 1 години перед подачею на стіл.


Для подачі наріжте безе на порції та насолоджуйтесь смачним домашнім десертом!


Примітка: рулетики з безе дуже тендітні, тому звертайтеся з ними обережно, згортаючи та розкручуючи. Прикрасьте начинку улюбленими фруктами. Цей десерт найкраще подавати в день приготування, але будь-які залишки можна зберігати в холодильнику протягом дня або двох.

Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda