Π’Π΅Π»Π΅Ρ„ΠΎΠ½

πŸ«’ Оливки MK Π—Π΅Π»Π΅Π½Ρ–, НачинСні МигдалСм 350/200 Π³

135,00
Π³Ρ€Π½.
ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π’Π°ΠΌ ΠΏΡ€Π΅ΠΌΡ–Π°Π»ΡŒΠ½Ρƒ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π·Π΅ΠΌΠ½ΠΎΠΌΠΎΡ€ΡΡŒΠΊΡƒ закуску β€” Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ– ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΈ МК Π· Π²Ρ–Π΄Π±Ρ–Ρ€Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠΈΠ³Π΄Π°Π»Π΅ΠΌ. Π¦Π΅ Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½Π΅ поєднання, якС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Π²ΠΎΡ€ΠΈΡ‚ΡŒ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-який стіл Π½Π° святковий.

🌰 Π‘ΠΌΠ°ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»ΡŒ Ρ‚Π° використання

Π¦Ρ– ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΈ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρƒ собі класичні ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π·Π΅ΠΌΠ½ΠΎΠΌΠΎΡ€ΡΡŒΠΊΡ– смаки Ρ‚Π° хрустку тСкстуру Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Π°:
  • НасичСний смак: Π‘ΠΎΠ»ΠΎΠ½Π°, ΠΌ'ясиста ΠΌ'ΡΠΊΠΎΡ‚ΡŒ ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΎΠΊ Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ контрастує Π· Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΈΠΌ, Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ солодкуватим ΠΌΠΈΠ³Π΄Π°Π»Π΅ΠΌ. Π¦Π΅ ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡ” Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ баланс, Ρ‰ΠΎ ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π°ΠΉΠ²ΠΈΠ±Π°Π³Π»ΠΈΠ²Ρ–ΡˆΠΈΠΌ Π³ΡƒΡ€ΠΌΠ°Π½Π°ΠΌ.
  • Π’ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½Π° закуска: Оливки Π· ΠΌΠΈΠ³Π΄Π°Π»Π΅ΠΌ β€” Ρ†Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°, Π΅Π»Π΅Π³Π°Π½Ρ‚Π½Π° закуска, яку Π½Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ. Π’ΠΎΠ½ΠΈ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Ρ– для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ– Π½Π° Ρ„ΡƒΡ€ΡˆΠ΅Ρ‚Π½ΠΈΠΉ стіл, Π΄ΠΎ ΠΊΠ΅Π»ΠΈΡ…Π° Π²ΠΈΠ½Π°, Π°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈΠ²Ρƒ Ρ‡ΠΈ шампанського.
  • Π£ ΠΊΡƒΠ»Ρ–Π½Π°Ρ€Ρ–Ρ—: ВикористовуйтС Ρ—Ρ… для ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡˆΠ°Π½Π½Ρ салатів, додавання Π΄ΠΎ ΠΌ'ясних Ρ‚Π° сирних Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΎΠΊ Π°Π±ΠΎ як ΠΏΡ–ΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΈΠΉ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ для пасти Ρ‡ΠΈ Π·Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°Π½ΠΎΠΊ.

Π‘ΠΊΠ»Π°Π΄

Π—Π΅Π»Π΅Π½Ρ– ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΈ (β‰ˆ47,6%), Π²ΠΎΠ΄Π°, мигдаль (β‰ˆ9,5%), ΠΌΠΎΡ€ΡΡŒΠΊΠ° ΡΡ–Π»ΡŒ, рСгулятори кислотності (ΠΌΠΎΠ»ΠΎΡ‡Π½Π° кислота, Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½Π° кислота).
Оливки MK Π· ΠΌΠΈΠ³Π΄Π°Π»Π΅ΠΌ β€” Ρ†Π΅ простий спосіб Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π³Ρ€Π΅Ρ†ΡŒΠΊΠΎΠ³ΠΎ ΡˆΠ°Ρ€ΠΌΡƒ Ρ‚Π° Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½ΠΎΡΡ‚Ρ– Ρƒ Π’Π°ΡˆΠ΅ мСню.
Π Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄ΡƒΡ”ΠΌΠΎ
Made on
Tilda