Телефон

Перець запечений

Перець, запечений з куркою та блакитним сиром Лазур звучить як смачна страва, яка поєднує в собі смаки курки, блакитного сиру та печеного перцю.


Я можу надати вам рецепт приготування запеченого перцю, фаршированого куркою і блакитним сиром. Майте на увазі, що це загальні рекомендації, і ви можете регулювати інгредієнти та кількість відповідно до своїх уподобань.


Інгредієнти:


4 великих болгарських перцю (червоного, зеленого, жовтого або різних кольорів)

(450 г) курячої грудки або стегна без кісток і шкіри, нарізаного кубиками

200г подрібненого синього сиру Лазур

1 маленька цибулина, дрібно нарізана

2 зубчики часнику, подрібнити

1 столова ложка оливкової олії

1 чайна ложка сушеного чебрецю

1 чайна ложка сушеного орегано

Сіль і перець за смаком

Свіжа петрушка або базилік для прикраси (за бажанням)


Інструкції:


Розігрійте духовку до 190°C


Підготуйте перець: у перців зріжте верхівки, видаліть насіння та оболонки зсередини. Промийте їх під холодною водою і відкладіть.


У великій сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте подрібнену цибулю і часник і пасеруйте, поки вони не стануть м’якими і прозорими.


Додайте в сковороду нарізану кубиками курку разом із сушеним чебрецем, сушеним орегано, сіллю та перцем. Готуйте курку до повної готовності і злегка підрум’яниться. Зніміть сковороду з вогню.


Перемішайте подрібнений блакитний сир із курячою сумішшю, доки він рівномірно розподілиться та не розплавиться.


Наповніть перці сумішшю з курки та синього сиру, обережно притиснувши її, щоб заповнити їх повністю.


Викладіть фарширований перець у форму для запікання або на деко, застелене пергаментним папером.


Випікайте перець у розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин або поки перець не стане м’яким і злегка обвуглиться зовні.


Після завершення вийміть перці з духовки і дайте їм трохи охолонути.


За бажанням прикрасьте запечений перець свіжою петрушкою або базиліком.


Подавайте смачні запечені перці з куркою та блакитним сиром Лазур як основну страву та насолоджуйтеся ароматним поєднанням інгредієнтів.

Made on
Tilda