Мінімальне замовлення 700грн
Оптові ціни від 4000грн
Наявність та ціни уточнюйте у менеджера

Ребра свиные в духовке

Смачною та ароматною стравою стануть запечені свинячі ребра, приправлені спеціями та залиті соусом барбекю. Ось простий рецепт, який допоможе вам у цьому:

Інгредієнти:

Для ребер:

2 решітки свинячих ребер
2 столові ложки коричневого цукру
1 столова ложка паприки
1 чайна ложка часникового порошку
1 чайна ложка цибульного порошку
1 чайна ложка порошку чилі
1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки чорного перцю

Для соусу барбекю:


1 склянка соусу барбекю (вашого улюбленого бренду або домашнього)

1/4 склянки кетчупу

2 столові ложки коричневого цукру

2 столові ложки яблучного оцту

1 столова ложка вустерширського соусу

1 чайна ложка діжонської гірчиці

1/2 чайної ложки часникового порошку

1/2 чайної ложки цибульного порошку

Сіль і чорний перець за смаком

Інструкції:

Розігрійте духовку до 150°C

Підготуйте ребра: зніміть мембрану із задньої частини ребер, використовуючи ніж для масла, щоб підняти та послабити її, а потім потягніть її паперовим рушником для кращого захоплення. Цей крок допомагає приправі краще проникати в м’ясо.


Приправте реберця: у мисці змішайте коричневий цукор, паприку, часниковий порошок, цибульний порошок, порошок чилі, сіль і чорний перець, щоб створити спецію. Натріть сумішшю спецій обидві сторони ребер, забезпечивши рівномірне покриття.

Загорніть і запікайте

Кожну реберця щільно загорніть в алюмінієву фольгу, щоб створити пакет. Покладіть пакети на деко та запікайте в попередньо розігрітій духовці приблизно 2,5–3 години або поки м’ясо не стане м’яким і не приготується.


Приготуйте соус для барбекю: поки реберця запікаються, приготуйте соус для барбекю. У каструлі змішайте соус барбекю, кетчуп, коричневий цукор, яблучний оцет, вустерширський соус, діжонську гірчицю, часниковий порошок, цибульний порошок, сіль і чорний перець. Тушкуйте на повільному вогні близько 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Зняти з вогню і відставити.


Готові реберця, вийміть їх з духовки та збільште температуру духовки до 200°C. Обережно розкрийте пакети з фольги і змастіть ребра приготовленим соусом барбекю, змастивши обидві сторони.


Знову запікайте: помістіть реберця з соусом назад у духовку, не накриваючи кришкою, і запікайте ще 15-20 хвилин або поки соус барбекю не стане карамелізованим і злегка липким.

Подавайте

Вийміть реберця з духовки та дайте їм відпочити кілька хвилин, перш ніж нарізати їх на окремі частини. Подавайте з додатковим соусом барбекю збоку для занурення.


Ці запечені свинячі реберця зі спеціями та соусом барбекю обов’язково стануть хітом вашого столу. Поєднання ароматних спецій і солодкого і гострого соусу барбекю створює апетитну страву, яка ідеально підходить для зустрічей або смачної сімейної трапези.

Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda