Телефон

Рулька по баварски

Приготування соковитої свинячої рульки, також відомої як свинячий окіст або окіст, може призвести до отримання ароматної та соковитої страви. Ось як приготувати соковиту свинячу рульку:

Інгредієнти:

1 свиняча рулька
Сіль і перець за смаком
2-3 зубчики часнику, подрібнити
1 цибулина, нарізана
1 морква, нарізана
1 стебло селери, нарізане
2 лаврових листки
1 чайна ложка сушеного чебрецю (за бажанням)
1 склянка курячого або овочевого бульйону
1 чашка пива (за бажанням)
Оливкова олія

Інструкції:


Розігрійте духовку: розігрійте духовку до 165°C


Промийте свинячу рульку холодною водою та обсушіть паперовими рушниками. Використовуючи гострий ніж, надріжте шкіру штриховою схемою. Це допомагає шкірці ставати хрусткою під час приготування.


Натріть свинячу рульку оливковою олією, потім щедро приправте її сіллю та перцем, переконавшись, що приправа потрапила в порізану шкіру.


Розігрійте велику сковороду або голландську духовку на середньому сильному вогні. Додайте трохи оливкової олії і обсмажте свинячу рульку з усіх боків, поки вона добре не підрум’яниться. Вийміть рульку зі сковороди і відкладіть її.


Обсмажте овочі: у ту саму сковороду додайте нарізану цибулю, моркву та селеру. Тушкуйте до розм’якшення овочів і легкої рум’яності. Додати подрібнений часник і обсмажити ще хвилину.


Додайте рідини та приправи: поверніть свинячу рульку на сковороду. Додайте лавровий лист, сушений чебрець (якщо використовуєте), курячий або овочевий бульйон і пиво (якщо використовуєте). Рідина повинна досягти приблизно половини кісточки. При необхідності можна додати ще бульйону або води.

Накрийте кришкою та готуйте

Накрийте сковороду або духовку кришкою або алюмінієвою фольгою. Перемістіть його в попередньо розігріту духовку і дайте свинячій рульці варитися приблизно 2-3 години. М'ясо має стати ніжним і легко відриватися від кістки.


Приблизно за 15-20 хвилин до готовності свинини зніміть кришку або фольгу, щоб шкіра стала хрусткою. Ви також можете трохи збільшити температуру духовки для цього кроку.


Коли свиняча рулька буде готова до повної готовності, вийміть її з духовки. Дайте йому відпочити кілька хвилин перед різьбленням. Подавайте соковиту свинячу рульку з пасерованими овочами та кулінарним соком.


Насолоджуйтесь смачною та соковитою свинячою рулькою з улюбленими гарнірами, такими як картопляне пюре, квашена капуста чи хрусткий хліб.


При такому способі приготування виходить ніжна і ароматна свиняча рулька з хрусткою шкіркою. Приправи та приправи регулюйте відповідно до своїх смакових уподобань. Не забувайте стежити за процесом приготування, щоб свинина не пересохла і стала соковитою і соковитою.

Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda