Мінімальне замовлення 700грн
Оптові ціни від 4000грн
Наявність та ціни уточнюйте у менеджера

Салат «Цезар»

Салат «Цезар» - це класичний і смачний салат, який походить з Мексики. Ось рецепт салату Цезар від шеф кухаря:

Інгредієнти:

Для заправки:

1 яйце

1/3 склянки олії

4 філе анчоуса

1 чайна ложка соусу унагі

1/2 склянки тертого сиру Пармезан

2 столові ложки свіжовичавленого лимонного соку

4 зубчики часнику

2 чайних ложка гірчіці

1/4 чайної ложки солі


Для салату:


1 велика головка салату айсберг, вимита та нарізана на шматочки

1 склянка грінок (куплених або домашніх)

1/4 склянки тертого сиру Пармезан

4 перепелині яйця

4 помідори чері

курка на грилі або креветки для додавання білка

інструкції:


Заправка: у мисці змішайте блендером яйце, лимонний сік, соус унагі, гірчицю, часник, анчоуси, тертий сир пармезан і сіль.

Поступово додайте олію до суміші для заправки, безперервно помішуючи, поки заправка не стане однорідною та добре поєднаною. Відрегулюйте приправи за смаком.

Салат: у велику салатницю додайте салат Айсберг.

Полийте салат «Цезар» і добре перемішайте, щоб покрити кожен лист.

Додайте грінки в салат і знову обережно перемішайте, щоб вони перемішалися.

Посипте салат тертим сиром Пармезан і перемішайте в останній раз, щоб рівномірно розподілити всі інгредієнти.

Додайте яйця та помідори

Додатково: за бажанням ви можете додати курку-гриль або креветки поверх салату, щоб отримати додатковий білок.

Подавайте негайно та насолоджуйтеся смачним домашнім салатом Цезар!

Примітка: якщо у вас немає філе анчоусів або ви не хочете їх використовувати, ви все одно можете приготувати смачну заправку «Цезар» без них. Анчоуси надають заправці виразний аромат умамі, але салат все одно буде приємним і без них.

Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda