Телефон

Ванільний бісквіт

Опис
Поліпшіть свою десертну гру з цим розкішним ванільним бісквітом, приготованим до смаку.

Інгредієнти:
Для ванільного бісквіту:
2 склянки універсального борошна
1 склянка цукрового піску
1 чайна ложка розпушувача
1/2 чайної ложки харчової соди
1/2 чайної ложки солі
4 великі яйця
1 склянка пахти
2 чайні ложки ванільного екстракту

Для сирно-вершкового крему:
250 грам вершкового сиру, розм'якшеного
1/2 склянки цукрової пудри
1 чайна ложка ванільного екстракту
Для ягідної начинки:
2 склянки ягідної суміші (полуниця, чорниця, малина)

Інструкції:
Крок 1:
Підготуйте мультиварку
Змастіть внутрішню частину мультиварки вершковим маслом або кулінарним спреєм, щоб запобігти прилипанню.

Крок 2:
Приготуйте ванільне тісто для бісквіту.
У мисці змішайте борошно, розпушувач, соду та сіль.
В іншій великій мисці збийте розм'якшене масло та цукор до отримання легкої та повітряної маси.
Додайте яйця по одному, добре збиваючи після кожного додавання.
Додати ванільний екстракт.
Поступово додайте сухі інгредієнти до тіста.

Крок 3:
Приготуйте начинку із вершкового сиру.
В окремій мисці збийте розм'якшений вершковий сир до однорідної маси.
Додайте цукрову пудру та ванільний екстракт, продовжуючи збивати до однорідної маси.

Крок 4:
Готуйте у мультиварці.
Накрийте кришкою мультиварку і встановіть режим «низький» вогонь.
Готуйте 2–2,5 години або доки зубочистка, встромлена в центр торта, не вийде чистою.

Крок 5:
Поверх бісквіту, як на фото додайте вершково-сирну начинку.

Крок 6:
Додати ягідну начинку
У мисці змішайте свіжі ягоди та чайну ложку цукрової пудри.
Викладаємо на вершково-сирну начинку.

Крок 7:
Подавайте та насолоджуйтесь
Наріжте щедрими скибочками ваш шедевр, виготовлений на повільному вогні.

Побалуйте себе розкішним поєднанням смаків: ванільний бісквіт поєднується з вершковою насиченістю вершково-сирної начинки та яскравою свіжістю ягідної суміші
Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda