Мінімальне замовлення 700грн
Оптові ціни від 4000грн
Наявність та ціни уточнюйте у менеджера

Запечені в духовці курячі крильця в солодкому соусі чилі

Запечені в духовці курячі крильця в солодкому соусі чилі — чудова та ароматна страва, яка ідеально підходить для вечірок, зустрічей чи навіть смачної вечері в будні. Ось простий рецепт приготування цих смачних крилець:


Інгредієнти:


Для курячих крилець:


1 кг курячих крилець

2 столові ложки рослинного масла

Сіль і перець за смаком

Для солодкого соусу чилі:


1/2 склянки солодкого соусу чилі

2 столові ложки соєвого соусу

2 столові ложки меду

2 зубчики часнику, подрібнити

1 чайна ложка тертого імбиру

1 столова ложка соку лайма (за бажанням, для гострої нотки)

Пластівці червоного перцю (за бажанням, для додаткового тепла)

Нарізана свіжа кінза, для гарніру

Інструкції:


Приготуйте курячі крильця:


Розігрійте духовку до 200°C

Вистеліть деко пергаментним папером або алюмінієвою фольгою для легкого очищення.

Обсушити курячі крильця паперовими рушниками, щоб шкірка стала хрусткою.

У великій мисці змішайте крила з рослинною олією, сіллю та перцем, поки вони добре не покриються.

Запекти курячі крильця:


Розкладіть крила в один шар на підготовленому деку, стежачи, щоб вони не стикалися.

Випікайте в розігрітій духовці приблизно 40-45 хвилин, перевертаючи крила наполовину, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.

Приготуйте солодкий соус чилі:


Поки крильця запікаються, приготуйте солодкий соус чилі.

У каструлі змішайте солодкий соус чилі, соєвий соус, мед, подрібнений часник, тертий імбир і сік лайма (якщо використовується).

За бажанням: додайте пластівці червоного перцю.

Варіть соус на середньому вогні, періодично помішуючи, поки він трохи не загусне і смаки не розчиняться. Зазвичай це займає близько 5-7 хвилин. Зняти з вогню.

Обмазати крила соусом:


Коли крильця запечуться, перекладіть їх у велику миску.

Полийте крила приготовленим солодким соусом чилі та обережно перемішайте, щоб вони рівномірно покрилися.

Подавати та гарнір:


Покладіть покриті крильця на блюдо.

Прикрасьте нарізаною свіжою кінзою для вибуху кольору та свіжості.

Насолоджуйтесь:


Подавайте запечені в духовці курячі крильця в солодкому соусі чилі відразу як закуску або основне блюдо.

За бажанням додайте додатковий солодкий соус чилі для занурення.

Ці запечені в духовці курячі крильця, вкриті солодким соусом чилі, пропонують ідеальний баланс солодкого та гострого смаку з ноткою тепла. Вони точно стануть хітом на будь-якому зібранні. Насолоджуйтесь своїм смачним творінням разом з друзями та родиною!

Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda