Мінімальне замовлення 700грн
Оптові ціни від 4000грн
Наявність та ціни уточнюйте у менеджера

Кекси мафіни - рецепт

Побалуйте своїх ласунів і пробудіть свої смакові рецептори за допомогою нашої чудової колекції рецептів кексів і мафінів. Кожен витвір — це мініатюрний витвір мистецтва, випечений до досконалості та наповнений смаками, що варіюються від класичних до творчо екзотичних. Наші кекси та мафіни – це більше, ніж просто рецепти; це солодкі симфонії, які перетворюють звичайні моменти на надзвичайні спогади.
Інгредієнти:
Для бісквіту
Яйця
3шт
Цукрова пудра
200гр
Вершкове масло
100гр
Сметана
200гр
Борошно
200гр
какао-порошок
2 ст.л
розпушувач
1 чайна ложка
сіль
1/4 чайної ложки
Для крему
Цукрова пудра
100гр
Вершкове масло
100гр
Вершковий сир
200гр
Приготуйте бісквіт
Розігрійте духовку до 175°C.
Збивайте вершкове масло протягом 5 хвилин.
Поступово додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати, поки суміш добре не з’єднається.
Після цого додайте сметану та перемішайте.
У великій мисці збийте яйця, поки вони не стануть легкими і пишними. З'єднайте яйця з масляною сумішшю.
В окремій мисці просійте разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль.
Акуратно додайте сухі інгредієнти до вологих, вимішуйте, поки вони не з’єднаються.
Вилийте тісто в підготовлені форми і рівномірно розподіліть його.
Випікайте приблизно 12-15 хвилин або доки мафіни не піднімуться та пропечуться.
Приготуйте крем
В охолодженій мисці збити вершки, додати вершковий сир та продовжити збивати.
Додати цукрову пудру. Продовжуйте збивати до утворення жорстких піків.
На охолоджені мафіни нанасіть крем за допомогою кондитерського мішечка з насадкою.
Вам може сподобатись
Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda