Простий і смачний покроковий рецепт
Курячу печінку промити в друшляку, дати стекти зайвій рідині.
Помістіть очищену печінку в блендер.
Перемішуйте, поки не досягнете однорідної консистенції.
Перемістіть змішану суміш печінки у велику миску.
Додайте яйця, борошно, молоко, сіль, перець
Змішайте все разом, поки не отримаєте однорідне тісто. Консистенція повинна бути схожа на традиційне тісто для оладок.
Готуємо печінкові оладки. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи масла або олії. Ложкою викладіть тісто на гарячу сковороду, щоб сформувати млинці бажаного розміру. Готуйте 2-3 хвилини з одного боку до золотистої скоринки, потім переверніть і обсмажте іншу сторону. Повторюйте, доки не буде використано все тісто.
Збираємо печінковий торт
Збірка печінкового торта - це хореографія шарів. Укладіть шари торта, щедро промазуючи між ними майонез.
Прикрашання та подача
Перед урочистим відкриттям прикрасьте печінковий торт свіжою зеленню і натертим жовтком, який додасть візуальної привабливості. Наріжте та подавайте охолодженим, дозволяючи симфонії смаків розкритися на смакових рецепторах.
Печінковий торт - це більше, ніж рецепт. Це кулінарний шедевр, який доводить, що елегантність не повинна бути складною. Зробіть своє святкування цією простою та смачною насолодою, і нехай печінковий торт посяде центральне місце на вашій наступній зустрічі. Зрештою, мистецтво святкування неповне без симфонії смаків, яку обіцяє цей печінковий торт.