Мінімальне замовлення 700грн
Оптові ціни від 4000грн
Наявність та ціни уточнюйте у менеджера

Печінковий торт з майонезом: підніміть своє свято цим простим і смачним рецептом

Покроковий рецепт
Якщо говорити про яскраві закуски, то печінковий торт з майонезом – кулінарний шедевр, який додасть вишуканості та смаку будь-якому святу. Ця холодна закуска не тільки стане чудовою центральною частиною вашого святкового столу, але й спокусить смакові рецептори своєю насиченою кремовою консистенцією. Давайте зануримося в простоту та смак приготування цієї пікантної насолоди.

Печінковий пиріг з майонезом — це суміш землистої насиченості печінкового мусу та кремових, гострих нот майонезу. Ця комбінація створює приємний смак, який дивує та захоплює з кожним укусом.

Однією з найбільш примітних переваг цього рецепту є простота приготування. Незважаючи на вражаючий зовнішній вигляд, приготувати цей печінковий торт нескладно, що робить його доступним як для початківців, так і для досвідчених домашніх кулінарів.
Приготування печінкового торта може бути кулінарною пригодою, і щоб забезпечити чудовий результат, ось кілька порад, про які слід пам’ятати:
1. Якість має значення
Вибирайте свіжу високоякісну курячу печінку. Свіжість відіграє значну роль у загальному смаку страви.
2. Правильне очищення
Ретельно очистіть курячу печінку, видаливши сполучну тканину або зеленуваті плями. Промийте їх під холодною водою.
3. Приправи є ключовими
Приправляйте печінковий мус поступово, пробуючи на смак. Пам’ятайте, що ви завжди можете додати більше солі та перцю, але не можете забрати.
4. Плавне змішування
Змішуючи печінковий мус, намагайтеся отримати однорідну консистенцію. Високоякісний блендер або кухонний комбайн може полегшити цей крок.
5. Плануйте наперед:
Печінковий торт часто стає кращим на наступний день, коли смаки посилюються. Подумайте про те, щоб відсвяткувати це на день вперед, щоб не напружитися.
Інгредієнти:
Очищена куряча печінка
500гр
Олія
2ст. ложки
Яйця
2шт
Борошно
3 ст. ложки
Молоко
150мл
Майонез
200гр
Сіль та перець для смаку
3гр
Зелень
10гр
Простий і смачний покроковий рецепт
Курячу печінку промити в друшляку, дати стекти зайвій рідині.
Помістіть очищену печінку в блендер.
Перемішуйте, поки не досягнете однорідної консистенції.
Крок 1
Крок 2
Перемістіть змішану суміш печінки у велику миску.
Додайте яйця, борошно, молоко, сіль, перець
Змішайте все разом, поки не отримаєте однорідне тісто. Консистенція повинна бути схожа на традиційне тісто для оладок.
Крок 3
Готуємо печінкові оладки. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи масла або олії. Ложкою викладіть тісто на гарячу сковороду, щоб сформувати млинці бажаного розміру. Готуйте 2-3 хвилини з одного боку до золотистої скоринки, потім переверніть і обсмажте іншу сторону. Повторюйте, доки не буде використано все тісто.
Крок 4
Збираємо печінковий торт
Збірка печінкового торта - це хореографія шарів. Укладіть шари торта, щедро промазуючи між ними майонез.
Крок 5
Прикрашання та подача
Перед урочистим відкриттям прикрасьте печінковий торт свіжою зеленню і натертим жовтком, який додасть візуальної привабливості. Наріжте та подавайте охолодженим, дозволяючи симфонії смаків розкритися на смакових рецепторах.
Печінковий торт - це більше, ніж рецепт. Це кулінарний шедевр, який доводить, що елегантність не повинна бути складною. Зробіть своє святкування цією простою та смачною насолодою, і нехай печінковий торт посяде центральне місце на вашій наступній зустрічі. Зрештою, мистецтво святкування неповне без симфонії смаків, яку обіцяє цей печінковий торт.
Вам може сподобатись
Поширити в соціальні мережі
Made on
Tilda